thai forum kondom str

6. jan. - Plastpose er ikke kondom - posted in modulcarving.eu Nyheter og info fra oss.: Thailands helseminister advarer ungdom mot å bruke plastposer i stedet for kondom.- Å bruke plastposer i stedet for kondomer under seksuell aktivitet utsetter tenåringer for risiko for å pådra seg kjønnssykdommer og alvorlige  Gleder meg til å oppleve paradis! - Generelt - modulcarving.eu Norges største forum for Asia med spesielt fokus på Thailand og Filippinene. Besøk oss for tips og råd, og vil du bli medlem er det gratis!Mangler: kondom ‎str. Istedet for at lave seks emner, samler jeg lidt nyheder fra de sidste par dage i denne ene tråd. Sanam Luang lukkes i dage for renovering. Nu skulle det være sikkert. Forventes åbnet sidst i november og være klar til Kongens fødselsdag den 5. december. Det giver lidt problemer for de mange.

Thai forum kondom str - forhold

Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies. Men vi er tvunget ud af Danmark, fordi vores liv i dag styres af uvished, på grund af jævnlige ændringer i udlændingelovgivningen. Jeg tror at de fleste unge i Thailand vet langt mer om tema sex og HIV enn norske ungdom, men kunnskapsformidling foregår i en langt mer privat sfære enn den norske "trekant-tv-kulturen". thai forum kondom str

One thought on “Thai forum kondom str”

  1. Just that is necessary. An interesting theme, I will participate. I know, that together we can come to a right answer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *